01 aprilie 2008

Max Mosley isi cere scuze

Intr-o scrisoare trimisa marti catre FIA, Max Mosley isi cere scuze pentru ce s-a spus despre viat lui privata, dar a facut clar lucrul ca isi va respecta in continuare functia si se va dedica acesteia. De asemenea el neaga ca a facut lucruri cu conotatie nazista in actiunile sale si avertizeaza ca va lua masuri legale impotriva publicatiei News Of The World pentru acel articol.

"Din informatiile pe care le am din surse de inalt nivel din cadrul politiei engleze si serviciile de securitate, am inteles ca in ultimele doua saptamani un grup de specialisti au facut investigatii sub acoperire despre viata mea personala, nestiindu-se pana acum pentru cine si cu ce motive.

Din pacate cunoasteti foarte bine rezultatele acestei investigatii si imi pare rau pentru rusinea adusa. Nu sunt multumit pentru publicarea unor informatii foarte personale, care sunt, sa zicem, rusinoase, si sa se pretinda ca au avut loc actiuni naziste. Este fals acest lucru.

In multe tari este impotriva legilor sa publici detalii din viata personala fara un motiv bun. Intentionez sa iau masuri legale impotriva ziarului News Of The World in Marea Britanie si in alte jurisdictii.

Am primit o multime de mesaje de suport de la persoane din FIA si din comunitatile de motor sport in general, sugerand ca viata mea personala nu are legatura cu munca mea si ca trebuie sa continui in rolul meu de pana acum. Vreau sa le multumesc si voi urma acest sfat.

Acum ar trebui sa imi dedic timp acelora responsabili pentru publicarea acestor detalii, dar inainte de toate va trebui sa ma ocup de familie care sunt victimele acestui atac.

Fiti siguri ca nu voi lasa aceste lucruri sa stea in calea a ceea ce am de facut ca presedinte al FIA."




Desi trebuia sa ajunga in Bahrain weekendul acesta, se pare ca Mosley a ales sa nu vina la acest Mare Premiu.

2 comentarii:

livelyf1 on 02.04.2008, 16:28 spunea...

faci treaba buna. am vrut sa-ti spun mai demult ;)
bravo!

Lucian on 02.04.2008, 16:31 spunea...

multumesc frumos Alin :)

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template