29 aprilie 2008

Interviu cu Heikki Kovalainen

Dupa accidentul de ieri din Marele Premiu al Spaniei, in care a fost implicat, Heikki Kovalainen a fost dus la Spitalul General din Catalunya. Echipa a stabilit ca Heikki a avut aproximativ 240km/h in momentul exploziei pneului si undeva la 130km/h in momentul impactului cu zidul de cauciucuri. Deceleratia a fost la 27g.

Dupa testele de la spital a fost confirmat faptul ca finlandezul nu a suferit rani la cap si nu a avut vre-un os rupt. Heikki va mai ramane cateva zile in Spania pentru a se relaxa si antrena.


Q: Cum te simti acum?
Heikki Kovalainen: Ma doare putin capul si am gatul intepenit, dar in rest ma simt foarte bine. Vreau sa imi revin cat mai repede pentru a putea trece testul medical al FIA si sa fiu lasat ca concurez in Turcia.

Q: Iti aduci aminte ceva din timpul accidentului?
HK: Nu imi aduc aminte nimic despre accident sau ce s-a intamplat dupa. Dar vreau sa multumesc oamenilor de la urgente de pe circuit, echipei medicale FIA de pe circuit si doctorilor de la spital pentru eforturile lor. De asemenea va multumesc tuturor pentru mesaje, inseamna mult pentri mine.

Q: Ce crezi ca a cauzat accidentul?
HK: Echipa mi-a spus ca s-a rupt ceva la roata ceea ce a dus la pierderea aerului din pneu. Dar va trebui sa asteptam rezultatul inspectiilor pentru a confirma cauza exacta. Ceea ce e cel mai important este ca cockpitul a rezistat foarte bine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template