16 aprilie 2008

A treia zi de teste, pe scurt

Ferrari
Michael Schumacher a incercat diferite tipuri de pneuri pentru 2009, folosind un F2008 modificat incercand sa reproduca nivelul de aerodinamica de anul viitor. Scuderia va continua maine cu Raikkonen

Toyota
Trulli a lucrat cu noile parti aerodinamice, amortizoare si suspensii si a pregatit urmatorul mare premiu. Doar o problema la cutia de viteze a ingreunat putin lucrul. Maine italianul va fi din nou pe circuit.

BMW
Kubica a facut cateva tururi cu masina configurata pentru sezonul viitor, si a incercat o serie de setari si solutii aerodinamice pentru urmatoarea cursa. O problema mecanica l-a facut sa termine cu o ora mai devreme iesind in decor si provocand avarii minore partii din fata. Maine polonezul va pregati in continuare monopostul pentru Marele Premiu al Spaniei.

Williams
Rosberg si-a pregatit masina pentru cursa din Spania. O problema mecanica l-a incurcat putin dimineata insa a fost rezolvata intr-un timp scurt. Maine Nakajima va continua pregatirile pentru cursa de saptamana viitoare.

Renault
Alonso este multumit cu ce a acumulat azi. El a lucrat la setarea masinii si evaluarea noilor componente pentru cursa urmatoare, ca mai tarziu sa treaca pe pneurile slick cu care a si reusit cel mai bun tur al zilei. Piquet va continua maine setarea pentru saptamana viitoare.

Force India
Sutil a pregatit masina pentru cursa urmatoare de dimineata iar dupa-amiaza a trecut pe slick-uri ramanand impresionat de acestea. Echipa a terminat inca o data pe un loc bun, acoperind in timpul acestor teste peste 1.200Km. Ei se vor intoarce acum la fabrica in Silverstone pentru a valorifica rezultatele din aceste teste.

McLaren
Rutina pentru Hamilton. El s-a axat in a treia zi de teste pe pregatirea setarilor pentru cursa din Spania. Maine va fi randul lui Kovalainen pentru ultima zi.

Toro Rosso
Bourdais a efectuat 71 de tururi inainte ca in sesiunea de dupa-amiaza masina sa sa fie distrusa intr-un accident din care francezul a iesit nevatamat. Insa echipa nu va putea repara masina pentru maine, astfel ca Vettel probabil va iesi maine pe o masina veche. Dar in mare Bourdais este multumit de noul monopost declarand ca reprezinta un pas in fata in ceea ce priveste aerodinamica.

Red Bull
Mark Webber a lasat la o parte slick-urile si s-a concentrat doar pe cursele urmatoare, testand pneurile si componentele aerodinamice. Totul a mers bine pentru australian care maine va fi din nou pe circuit.

Honda
Barrichello a continuat dezvoltarea aerodinamica si setarea masinii pentru cursa ce urmeaza, de dimineata, iar dupa-amiaza a evaluat specificatiile pneurilor pentru sezonul urmator. Maine Button va incheia testele pentru Honda.


Pentru ultima zi, maine, exista o amenintare de ploaie care ar putea da peste cap programul echipelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template