19 aprilie 2008

BMW pregatiti pentru Spania


Abia ajunsa in al treilea sezon al sau, echipa BMW-Sauber deja e pregatita sa castige prima sa cursa din pozitia de lidera a clasamentului contructorilor. In primele 3 curse ale sezonului s-a urcat de fiecare data pe podium luand doua locuri 2 si un loc 3, a obtinut primul pole-position, prin Kubica in Bahrain si afacut primul cel mai rapid tur, prin Heidfeld in Malaysia.
BMW se afla cu 1 punct in fata mai experimentatilor Ferrari si cu doua in fata celor de la McLaren Mercedes, in clasamentul echipelor. In timpul acestei mini-vacante de primavara ei si-au pregatit masina din greu pentru prima cursa din Europa, cea din Barcelona de saptamana viitoare.

Nick Heidfeld: "Marele Premiu al SPaniei are o atmosfera speciala. Chiar daca am avut foarte multe curse si teste pe acest circuit tot nu ma satur de el. S-a intamplat de multe ori sa setarile din teste sa nu se mai potriveasca in cursa. Asta s-ar putea datora conditiilor meteo sau ale circuitului, care in mod normal are o aderenta mai mare in timpul unui weekend de cursa decat in timpul testelor.

Acum intrebarea la care toata lumea asteapta raspunsul: cat vor ajuta noile componente? Si eu sunt curios sa aflu daca am progresat ceva mai mult decat concurenta. In orice caz, sunt convins ca vom fi cel putin la fel de puternici ca in primele 3 curse."

Robert Kubica:
"Cred ca va fi o cursa mult mai previzibila decat primele 3. Imprejurarile sunt diferite aici. Toate echipele cunosc acest circuit ca pe propriile palme pentru ca testam foarte mult aici. De aceea ma astept ca distantele intre sa echipe sa fie mai mici.

Toata lumea va veni in prima curs europeana in forma maxima. Cred ca toate echipele se vor prezenta cu o masina imbunatatita. Dar in acelasi timp asta inseamna ca trebuie sa scoatem totul din F1.08. Daca reusim asta, si sunt convins ca asa va fi, ma voi lupta din nou la varf. Tinta mea este un rezultat cat mai bun pentru a lua cat mai multe puncte pentru mine si pentru echipa."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template