21 aprilie 2008

Spania - Renault Preview


Echipa franceza incearca sa aduca din nou gloria din anii 2005-2006 dar acest lucru este mai greu decat pare. Chiar daca il au din nou pe Fernando Alonso masina nu se ridica la nivelul asteptarilor. Totusi pentru acest weekend, cei doi piloti spera ca imbunatatirile aduse saptamana trecuta sa dea rezultatele mult asteptate.


Fernando Alonso: "Este un sentiment placut sa vin acasa in Spania. Beneficiez de un suport incredibil si asta ma motiveaza. Unii vad in asta o presiune in plus pentru mine dar nu este asa. Sper sa fiu intr-o pozitie unde lumea poate vedea un spectacol frumos. Sunt foarte norocos sa am 2 curse in Spania de anul acesta.

Dupa primele curse este clar ca nu suntem la nivelul primelor echipe. Echipa face eforturi mari pentru a imbunatati aerodinamica si problemele de aderenta. Rezultatele din testele de saptamana trecuta au fost incurajatoare, dar ramane sa vedem cum s-au descurcat si adversarii nostri.

Sper ca va fi o cursa foarte disputata. Toata lumea cunoaste circuitul foarte bine. Sper ca munca noastra sa dea rezultate. Calificarile vor fi din nou foarte importante pentru a pleca dintr-o pozitie buna."

Nelson Piquet: "Barcelona nu este unul din circuitele mele preferate, dar il cunosc foarte bine si am testat foarte mult aici, deci nu cred ca vor fi surprize in cursa. Nu este un circuit prea dificil dar e nevoie de un pachet aerodinamic foarte bun, deoarece sunt multe viraje de viteza medie. Acest lucru va face si depasirile foarte dificile, deci trebuie sa ne clasam cat mai bine in calificari pentru a profita de strategia in cursa.

Cred ca cu noile imbunatatiri vom putea face un pas inainte. Incerc sa raman optimist si sa sper ca ambele masini sa fie in top 10 pentru a putea lupta pentru puncte."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template