31 martie 2008

Mosley implicat in scandal sexual!





O stire incredibila face ocolul presei internationale in ultimele zile.

Presedintele FIA (Federatia Internationala de Automobilism), Max Mosley este surprins intr-un filmulet aparut duminica in publicatia News Of The World, intr-un joc sexual cu cinci prostituate.

Sursa sustine ca Max Mosley este fiul fondatorului partidului fascist britanic, Oswald Mosley. Presedintele FIA este inconjurat de prostituate care joaca rolul unor gardieni de inchisoare care il 'controleaza' . Apoi o alta femeie intra in cadru iar Mosley este auzit vorbind germana.

Probabil ca acest lucru ar fi trebuit sa ramana privat, pentru ca este un lcru din viata personala a lui Mosley. Dar cum s-a aflat nu mai conteaza, si acum este un lucru stiut de toata lumea. Daca va ramane in functie sau nu, nu se stie, dar acest om trebuia sa fie un exemplu. FIA refuza sa vorbeasca despre acest lucru spunand ca "aceasta este o treaba intre Mosley si presa."

Bernie Ecclestone declara ca a fost un soc pentru el cand a aflat: "Il stiu de foarte mult timp. Daca cineva imi spunea asta fara sa vad dovezile nu credeam. Considerand ca este adevarat, ceea ce face fiecare in privat ii priveste. Sincer nu cred ca va afecta sportul in vre-un fel. Dar cum il cunosc pe Max totul ar putea fi doar o gluma."

Fostul campion mondial de Formula 1, Sir Stirling Moss spune ca nu ii vine sa creada ce se intampla: "Nu vad cum ar putea continua. Sper sa poata pentru ca face o treaba buna in motorsport. Cred ca ce e in spatele usilor inchise ramane acolo, e treaba lui, dar cand acest lucru iese la suprafata asa ...este socant."

Martin Brundle nu este de acord cu comportamentul presedintelui FIA: "Nu este un comportament adecvat pentru un conducator al unei organizatii la nivel global precum FIA."


Acest filmulet il puteti urmari AICI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template