25 aprilie 2008

Ziua de vineri pe scurt


FERRARI
Kimi Raikkonen este omul momentului in Spania. Cel mai rapid pilot in cea mai rapida masina. Felipe Massa (care azi implineste 27 de ani) a fost aproape in prima sesiune dar a facut prea multe greseli.

RENAULT
Ambele masini au fost in top 7 de dimineata si in top 3 dupa-amiaza, cu Fernando Alonso si Nelson Piquet incredibil de apropiati ca timpi. Dar inginerul sef Pat Symonds avertizeaza: "Ziua de vineri nu reprezinta intotdeauna intreaga imagine."

WILLIAMS-TOYOTA
Un inceput promitator, cu ambele masini in primii 7 dupa-amiaza, Nakajima fiind pe 4.


RED BULL-RENAULT
Mark Webber este increzator ca poate intra in Q3 dupa ce a fost al saselea in sesiunea a doua. Coulthard a fost pe locul 8 in ambele sesiuni.

FORCE INDIA-FERRARI
Pregatirile pentru calificari i-au facut pe Fisichella si Sutil sa se claseze in top 10. "Cred ca suntem mult mai competitivi decat credeam ca vom fi" declara Mike Gascoyne.

MCLAREN-MERCEDES
O zi foarte grea pentru Heikki Kovalainen. Mai lent decat Hamilton de dimineata si o schimbare a partii din spate in pauza, si in final terminand pe marginea circuitului cu o problema la acceleratie. Lewis Hamilton a fost al treilea de dimineata dar al 11lea dupa-amiaza: "Masina a fost supraviratoare si am incercat diferite solutii dar nu am progresat asa cum doream."

BMW-SAUBER
Nici unul din piloti nu a stralucit in sesiunea de dupa-amiaza, concentrandu-se pe setarile de cursa. Kubica pare din nou mai rapid decat Heidfeld, cel mai bun rezultat fiind locul 4 de dimineata.

TOYOTA
Nu a fost o zi prea buna pentru echipa japoneza, Timo Glock reusind sa bata doar echipa Super Aguri in cea de-a doua sesiune, in ciuda faptului ca a parcurs foarte multe tururi. Totusi inginerul sef, Dieter Gass spune ca nu este chiar asa de grav pe cum o arata timpii de azi.

HONDA
Cu un nou nas, Honda a fost la jumatatea plutonului, cu locul 10 al lui Button fiind cel mai bun de azi.

TORO ROSSO-FERRARI
Performante aproape identice ale celor doi piloti, dar intre locurile 18 si 20 in ambele sesiuni. "Toata lumea a facut pasi mari in fata cu noile masini" spune Bourdais.

SUPER AGURI-HONDA
Dupa-amiaza cele doua masini au fost cu o secunda mai lente decat cel mai apropiat rival. Dar cel putin au reusit sa ia startul in acest weekend dupa o saptamana de incertitudini in ceea ce priveste viitorul lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template