02 aprilie 2008

Rubens vrea 300



Veteranul F1 Rubens Barichello simte ca mai poate concura inca 2 sau 3 ani. Pilotul Honda este deja cel mai experimentat pilot de pe grila de anul acesta dar contractul lui expira la finele anului.

Barichello se apropie de recordul absolut al lui Riccardo Patrese de 256 de curse si spera sa ajunga la 300, spunand pentru revista GP Week: "Nu este ultimul meu an".

Inainte ca sezonul 2008 sa inceapa aparusera multe zvonuri cum ca brazilianul de 35 de ani va fi inlocuit chiar din acest sezon, dar acest lucru nu s-a intamplat. In timp ce isi cauta un loc pentru anul viitor, daca nu obtine un nou contract cu Honda, fostul pilot Ferrari spune ca nu renunta:

"Vreau sa imi inchei cariera cu mai mult de 300 de mari premii si cu slick-uri. Inca vreau sa castig, inca iubesc acest sport, iubesc viteza, si ador provocarea de a castiga.

Nu vreau sa imi inchei cariera gandindu-ma ca va fi cea mai lunga. Dar pe de-o parte e un sentiment placut pentru ca am vazut oameni extraordinari, foarte buni piloti, care vin si pleaca."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template