26 aprilie 2008

Alonso pleaca cu putina benzina

Pat Symonds a atentionat ca Alonso va pleca in cursa de maine cu foarte putina benzina dupa ce dublul campion a luat un surprinzator loc 2 in calificari.

Vorbind pentru ITV Symonds spune ca in timp ce Renault au imbunatatit masina foarte mult de la ultimul mare premiu, echipa a fost foarte 'creativa' cu strategia lui Alonso.


"Evident strategia a intervenit in acest rezultat. Dar sunt foarte fericit sa vedem rezultatele muncii noastre din ultimele luni. De asemenea este un bun rezultat si pentru Nelson, este prima data cand pleaca din primii 10.

Nu cred ca ar fi nici un secret daca as spune ca Fernando si Nelson nu au aceeasi strategie."

Intrebat de ce strategiile celor doi piloti sunt asa diferite, Piquet fiind evident mult mai greu in privinta combustibilului, Symonds rspunde:

"Este vorba de cum poate fiecare pilot profita de ea [strategie]. Am imbunatatit semnificativ masina, este mult mai placuta la condus, mult mai competitiva, asa cum am vazut de-a lungul weekendului. Nelson inca invata, are nevoie de curse, si probabil nu este cel mai bun lucru sa fim prea agresivi cu e.l"

Chiar daca Alonso este foarte usor, Symonds sustine ca Renault spera la un rezultat bun maine:

"Duminica va fi cel mai important, si cu rezultatele din sezonul trecut si startul acestui sezon, vrem doar sa luam un rezultat foarte bun. Desigur este placut sa fim acolo sus si avem o reputatie in privinta creativitatii noastre in curse. Aici este un alt exemplu care inseamna mult pentru noi."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template