06 aprilie 2008

Massa castiga in Bahrain

Felipe Massa si-a spalat pacatele de la inceputul sezonului cu o victorie in Bahrain, urmat de coechipierul sau de la Ferrari, Kimi Raikkonen.

Polonezul plecat din pole-position, Robert Kubica a pierdut prima pozitie inca de la start dar a reusit sa ia al treilea podium consecutiv pentru BMW in 2008, terminand pe locul al treilea. Imediat in spatele sau urmeaza celalalt pilot BMW, Nick Heidfeld. Acest rezultat pune BMW pe prima pozitie in campionatul constructorilor.

Fostul lider al campionatului pilotilor, Lewis Hamilton a avut un start dezastruos pierzand 7 locuri cu un start foarte greoi. In incercarea sa de a reveni el a lovit roata spate a lui Alonso si a fost nevoit sa faca o oprire neprogramata pentru a inlocui nasul masinii. A terminat intr-un final pe locul 13 in timp ce Kovalainen a terminat pe locul 5 fara mari emotii, finlandezul stabilind si cel mai rapid tur al cursei in turul cu numarul 49.

Altii care au avut probleme in primul tur al cursei au fost Button, Coulthard, Sutil si Vettel, acesta din urma abandonand din cauza unei suspensii rupta. Nelsinho Piquet a avut si el cateva incursiuni in decor intr-un final fiind nevoit sa se retraga la boxe cu probleme la cutia de viteze.

Clasamentul cursei:



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template