06 aprilie 2008

Calificarile pentru fiecare echipa

BMW
Pentru BMW si Kubica aceasta este prima data cand reusesc sa plece din prima pozitie a grilei si au fost felicitati personal de Bernie Ecclestone. Totusi este foarte probabil ca polonezul sa plece cu mai putina benzina decat adversarii sai. Foarte incantat de reusita, Mario Theissen admite insa ca Ferrari are inca cea mai rapida masina. Nick Heidfeld s-a luptat intregul weekend cu balansul masinii si declara ca: "nu sunt unde as vrea sa fiu".

FERRARI
Felipe Massa care a dominat aproape tot weekendul arunca rezultatul de ieri pe seama ghinionului, traficului si a greselii in momentul critic al calificarilor. Dar el avertizeaza ca Ferrari are inca "0 masina extraordinara". Coechipierul sau Kimi Raikkonen, nu e prea fericit cu pozitia a patra intrucat dorea cu disperare pole-ul.

MCLAREN
Lewis Hamilton spune ca accidentul de vineri nu i-a afectat calificarile insistand ca un tur perfect i-ar fi adus pole-ul. Ron Dennis minimalizeaza importanta pole-ului BMW, bazandu-se pe strategia din cursa.

TOYOTA
Locul 7 al lui Trulli ii da statutul de "the best of the rest" pana acum, clasandu-se in spatele celor 3 forte F1. Glock in schimb, a esuat in a ajunge in Q3.

WILLIAMS
In comparatie cu Sepang, acesta se prefigureaza a fi un weekend mult mai bun pentru Rosberg, locul opt dupa ce in ultima sesiune de antrenamente de sambata a fost primul. Nakajima a fost cel mai lent din Q2.

HONDA
Button reuseste sa isi aduca monopostul in Q3 fiind cea mai buna clasare pana acum (locul 9). Barrichello a ramas pe pozitia a 12a dupa ce cutia de viteze i-a 'deranjat' turul rapid din Q2.

RENAULT
Alonso a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a intra in Q3, acesta fiind obiectivul sau pentru calificari. Piquet nu a putut urca mai sus de pozitia a 14a.

RED-BULL
Lui Webber i-au lipsit cateva zecimi pentru a intra in Q3 declarand ca nu au fost sufucient de rapizi. Coulthard nu a reusit sa treaca nici macar de Q1.

TORO ROSSO
Multiplul campion Champ Car merita laudat deoarece a reusit sa isi adjudece un loc 15 in timp ce coechipierul sau, Vettel a ramas pe 19. Dar diferenta intre cei doi a fost totusi destul de mica.

FORCE INDIA
Nici 'batranul' Fisichella, nici mai tanarul coechipier, Adrian Sutil nu au reusit sa treaca de prima parte a calificarilor fiind totusi destul de aproape, dar nu de ajuns.

SUPER AGURI
Sato a pierdut 'mini-Honda' sa in ultimul viraj in Q1 cauzand un steag rosu. Astfel Davidson a avut ocazia sa faca un lucru rar: sa se califice in fata coechipierului sau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template