07 aprilie 2008

Viitorul calendar

Propunerea pentru un calendar cu 20 de evenimente in Formula 1 a fost bine-venita in 'Motor Sport Business Forum' din Orientul Mijlociu, care a avut loc in timpul Marelui Premiu al Bahrainului.

Ron Dennis a declarat ca expansiunea F1 pe noile piete este foarte buna si spune ca 20 de curse pe sezon ar fi limita logica pentru echipe. Nick Fry (Honda), Colin Kolles (Force India) si Christian Horner (Red Bull) au fost intru totul de acord cu patronul McLaren.

Campionatul de anul acesta este format din 18 curse, cu o cursa mai mult fata de anul trecut, recordul datand din 2005 cand au fost 19 curse. Cu cateva evenimente gata sa intre in calendar, chiar si 20 de curse nu ar fi suficiente pentru a salva toate circuitele traditionale. Cursele din Orientul Mijlociu ar fi Abu Dhabi, Bahrain si Qatar (care insa sta sub semnul intrebarii), iar cele din Asia: Fuji/Suzuka, Kuala Lumpur, New Delhi, Seoul, Shanghai si Singapore. Oficialii Formulei 1 ar vrea de asemenea sa introduca in noul calendar si Indianapolis, Montreal, Melbourne si Sao Paulo. Cele mai nesigure evenimente sunt Australia, Marea Britanie si Qatar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template