03 aprilie 2008

Echipele il critica pe Mosley

Patru echipe de Formula 1, BMW, Mercedes-Benz, Toyota si Honda au criticat dur pozitia lui Max Mosley ca presedinte al FIA dupa scandalul sexual de acum cateva zile.

"Continutul publicatiei este rusinos! Acest incident il priveste pe Max Mosley, atat pe plan personal cat si in rolul sau de presedinte al FIA. Asteptam un raspuns relevant din partea oficialilor FIA." declara printr-un comunicat, BMW si Mercedes-Benz.

Dar Mosley spune ca cele doua echipe trebuiau mai intai sa il consulte pe el pentru a se convinge de aceste lucruri: "Din pacate, BMW si Mercedes nu m-au contactat inainte de a emite comunicatul pentru a se convinge daca chiar este adevarat. Fara indoiala FIA le va raspunde asa cum si eu voi raspunde ziarului in cauza."

Comunicatul Toyota: "Toyota nu accepta un comportament care ar putea afecta imaginea Formulei 1, in special un comportament care pare a fi rasist. Cand totul va fi clar ramane ca FIA sa decida daca Domnul Mosley a indeplinit obligatiile morale ca presedinte FIA."

Honda adauga: "Este necesar ca persoanele importante din sport sa isi mentina standardele inalte de conduita pentru a-si respecta indatoririle cu integritate si respect. Echipa Honda Racing este extrem de dezamagita de evenimentele recente si ne temem ca reputatia Formulei 1 si a participantilor vor avea de suferit.

Cerem ca FIA sa ia deciziile in favoarea Formulei 1 si a motorsportului."




Printul Bahrainului i-a timis o scrisoare marti lui Max Mosley spunandu-i acestuia ca nu e bine-venit la Marele Premiu din acest weekend: "Cu regret va spun ca in circumstantele actuale ar fi inadecvat sa calatoriti pana in Bahrain acum. Inteleg ca aveti deja destule probleme si nu vreau sa adaug altele acum, dar sper sa intelegeti decizia noastra."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template