20 aprilie 2008

"Daca nu vor sa continui, voi demisiona" - Mosley


Presedintele FIA, Max Mosley spune ca vrea sa isi duca la capat mandatul sau si apoi va demisiona, in octombrie 2009. Mosley crede ca tot acest scandal sexual care a cutremurat lumea motorsportului in ultima luna, nu a afectat abilitatile sale de conducator al Federatiei. El spune insa ca daca FIA vrea ca el sa plece, va pleca.

"Daca vor ca eu sa continui, voi continua, daca nu, atunci ma voi opri. Vreau sa le spun ca am avut intentia sa nu mai merg mai departe de 2009. Motivul este simplu: daca ma opresc in 2009, la varsta de 69 de ani, pot sa fac inca altceva util."

Mosley a fost indemnat sa demisioneze de catre fosti piloti si de catre Automobile Association of America (AAA), cea mai mare organizatie auto din lume, cu peste 51 de milioane de membrii in Statele Unite.

Australianul Mark Webber spune pentru BBC ca "acest scandal a afectat reputatia Formulei 1" si spera ca rezultatul de pe 3 iunie va fi in beneficiul sportului.

De asemenea constructorii germani, Porsche si Volkswagen si-au facut cunoscute intentiile de a nu intra, cel putin deocamdata, in F1 din cauza acestui scandal si a costurilor exagerate.

"Dupa scandalul cu Max Mosley si acele femei nu ar fi un moment prea potrivit pentru a ne implica in F1 acum." declara Wolfgang Porsche.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template