26 aprilie 2008

Alonso are sperante pentru Monaco

Intrucat circuitul din Monaco nu este atat de rapid, permite echipelor mai slabe sa spere la locuri mai bune decat pe alte circuite. Este cazul si lui Fernando Alonso. Desi crede ca s-au facut imbunatatiri la monopostul R28, Monaco inca reprezinta cea mai buna sansa a sa pentru un podium anul acesta.


"Este o cursa pe care o ai mereu in vedere, pentru ca acesta este unul din circuitele unde puterea si aerodinamica nu conteaza asa de mult, si te gandesti ca ai o sansa."

Dar in timp ce asteapta Monaco pentru un rezultat bun, dublul campion mondial spune ca problemele Renault vor fi totusi prezente si pe strazile principatului.

"De asemenea la Monaco ai nevoie de o tractiune buna, ceea ce este un punct slab la masina noastra. Dar mai stim si ca pe langa faptul ca este un circuit special, in mod normal castigatorul este tot unul din baietii din fata. Una din masinile castigatoare. Astept cu interes aceasta cursa, dar totusi nu imi pun chiar toate sperantele doar in acest Grand Prix."

Piquet si Alonso au fost pe locurile 2 respectiv 3 in cea de-a doua sesiune de antrenamente de ieri de pe circuitul Montmelo, dar spaniolul atentioneaza ca acestia nu reprezinta potentialul echipei Renault.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template