15 aprilie 2008

Ziua de marti pentru fiecare echipa in parte

Ferrari
Massa s-a axat in special pe pregatirea Marelui Premiu al Spaniei si pe noile componente aerodinamice. Maine Michael Schumacher va fi la datorie.

Toyota
Timo Glock continua pregatirile pentru urmatoarea cursa si astazi. El a mai pus la punct si amortizoarele si suspensiile, iar dupa-amiaza a incercat pneurile slick. Maine este randul lui Jarno Trulli.

Red Bull
David Coulthard se pregateste si el pentru cursele din Europa, concentrandu-se pe noile parti aerodinamice dimineata, si setarea suspensiei dupa-amiaza. Scotianul a mai facut si o serie de iesiri lungi si scurte pentru evaluarea setarilor masinii si a pneurilor. Mark Webber va prelua monopostul RB4 pentru urmatoarele zile.

Renault
Fernando Alonso este multumit dupa o zi productiva. El a fost foarte ocupat pe testarea noilor componente care includ o capota revizuita si modificari ale suspensiei. Spaniolul va ramane si maine in timp ce joi echipa va continua cu Piquet Jr.

McLaren
Lewis Hamilton s-a ocupat azi de dezvoltarea aerodinamica, cu cateva componente noi pentru MP4-23-ul sau. Englezii au petrecut timp pregatind masina pentru urmatoarea cursa. Maine Hamilton se va intoarce pe circuit iar joi va fi randul lui Kovalainen.

BMW-Sauber
Astazi Heidfeld s-a pregatit in special pentru cursa de saptamana viitoare testand diferite componente aerodinamice si mecanice facand progrese in dezvoltarea F1.08-ului. Un alt punct de interes a mai fost testarea pneurilor, tot pentru cursa din Spania. De maine Kubica ii va lua locul germanului.

Honda
Barrichello a testat noile componente pentru urmatorul Mare Premiu dar si specificatiile pentru sezonul 2009 realizand cel mai rapid tur al zile pe slick-uri. Maine tot brazilianul va continua pentru Honda.


Williams
Nico Rosberg s-a concentrat pe adunarea de date importante pentru sezonul viitor, in ceea ce priveste comportarea masinii cu pneurile slick. Tot Rosberg va continua si maine.

Force India
Fisichella demonstreaza ca echipa indiana face progrese reusind al doilea timp, pe slick-uri. Dar si pe pneurile normale de anul acesta, timpul 1min 20.7 arata pasii in fata facuti fata de luna februarie cand italianul a scos un timp de 1min 22.233 pe acelasi circuit. Maine Sutil se va afla la datorie pentru a treia si ultima zi a echipei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template