28 aprilie 2008

Brawn - "Montezemolo nu spune NU lui Alonso"

Dupa zvonurile aparute cum ca Alonso este aproape de Ferrari pentru sezonul urmator, Stefano Domenicali a reactionat spunand ca o linie de piloti formata din Alonso si Raikkonen ar distruge echipa italiana. Aceste comentarii reprezinta un semnal ca Ferrari nu il vor pe Alonso. Dar seful Honda, Ross Brawn da un alt sens spuselor lui Montezemolo.

"Comentariile presedintelui [Ferrari] sunt interesante. Nu a spus ca Alonso nu va conduce niciodata pentru Ferrari, el a spus ca ar fi ilogic sa ii aiba in aceeasi echipa pe Raikkonen si Alonso."


Contractul lui Kimi Raikkonen expira la finele anului 2009, si deocamdata nu este decis daca vrea sa semneze unul nou. Campionul din 1982, Keke Rosberg spunea duminica pentru o televiziune germana ca nu este exclus ca Raikkonen sa se retraga inaintea sezonului 2010.

Brawn continua pentru El Pais ca Montezemolo are dreptate cand spune ca o echipa cu 2 piloti 'superstar' ar fi daunator.

"Experienta mea spune ca este mult mai bine cand ai un pilot foarte bun in echipa si un pilot numarul 2 care sa il sprijine. Daca privim in istoria F1: Senna-Prost, probleme serioase; Alonso-Hamilton, probleme serioase. Si nu exista solutie pentru astfel de lucruri."

Pe de alta parte Alonso se apara spunand ca reputatia sa de aducator de probleme este gresita.

"Am avut multi coechipieri in cei 23 de ani ai carierei mele, si m-am inteles bine cu toti. Unii dintre ei sunt inca printre cei mai buni prieteni ai mei, ca Trulli, Fisichella sau Villeneuve. Toti inafara de Hamilton."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template