27 mai 2008

Theissen: "Heidfeld va trece peste probleme"

Directorul de la divizia motorsport BMW, Mario Theissen are incredere ca Nick Heidfeld va trece peste greutatile din ultimele curse. Germanul nu reuseste sa isi aduca pneurile la temperaturile optime in timpul calificarilor, prin urmare acestea nu pot functiona la capacitate maxima.

Acest lucru i-a permis lui Robert Kubica, coechipierul sau, sa se plaseze in fata sa la fiecare cursa din acest sezon.

Heidfeld s-a calificat in afara topului 10 in cursa de weekendul trecut din Monaco, lucru care nu i s-a mai intamplat de mai mult de un an. Dar Theissen crede ca Heidfeld si inginerii sai vor gasi o solutie care ii va permite germanului sa revina la forma buna din 2007.

"Trebuie sa facem un efort si sa il ajutam sa treaca peste aceste dificultati cat de repede posibil. Are probleme in a-si aduce pneurile la performantele necesare unui tur rapid.", spune Theissen pentru site-ul oficial al echipei.

"in 2007 Robert a trecut prin aceleasi probleme. Impreuna am analizat situatia si am remediat problemele. Nick se va intoarce pe drumul succesului, suntem foarte increzatori in abilitatile sale. L-am urmarit nu de putine ori, in momentele cand se afla sub presiune si el face fata cu succes acestor conditii. Sunt sigur ca are ce ii trebuie pentru a face fata presiunii, acest lucru fiind foarte important in rezolvarea problemei."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template