29 mai 2008

Kubica nu are emotii inaintea cursei din Canada

Robert Kubica este nemiscat de intoarcerea in Canada, acolo unde a avut loc teribilul accident al polonezului acum un an. El a scapat in mod miraculos fara nici o rana serioasa, dupa ce bolidul BMW a intrat in zidul de beton de pe marginea circuitului Gilles Villeneuve, la o viteza de 280 km/h.

Dar intrebat cum va "face fata" memoriei de anul trecut, cand se va intoarce la Montreal peste o saptamana, Kubica a spus:

"Nu voi avea de infruntat nimic. Merg in Canada, unde este unul din circuitele mele preferate. Desigur, toata lumea stie ce s-a intamplat in 2007, dar nu va fi dificil pentru mine pentru ca a fost acum un an, si de atunci conduc masina de Formula 1 fara sa ma gandesc la ce s-a intamplat.

In F1, si in motorsport in general, riscurile sunt foarte mari, dar nu am sentimente negative despre Canada. Ma duc acolo ca la oricare alta cursa, cu scopul sa plec cu cat mai multe puncte."

Intrebat daca accidentul i-a schimbat in vreun fel viata, polonezul raspunde simplu, "nu".

Principala preocupare a lui Kubica este performanta monopostului sau, care desi este clar a treia masina din F1 in acest sezon, nu poate tine pasul cu cele doua din fata sa, Ferrari si McLaren.

"In ultimele doua-trei curse nu am fost la fel de competitivi ca in primele curse ale sezonului, cand ne situam intre Ferrari si McLaren. In ultimul timp e greu pentru noi sa tinem ritmul cu cele doua echipe.", explica Robert.

In acest moment, tanarul polonez se afla pe locul al patrulea in clasament, la doar 6 puncte distanta de primul loc, ocupat de Lewis Hamilton.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template