24 mai 2008

Noutati din Monaco

• Aceasta cursa este cea cu numarul 600 pentru sir Frank Williams in Formula 1. Dar desi biroul de presa al echipei a facut din acest lucru o sarbatoare, Williams spune ca acest lucru "inseamna foarte putin pentru mine".

• Este stiut faptul ca triplul campion mondial, Nelson Piquet nu a fost niciodata un fan al circuitului din Monaco. Se pare ca si fiul sau este de acord cu el. Desi a locuit pentru opt ani aici, Nelsinho nu impresioneaza deloc dupa antrenamentele libere: "Nu este nimic special in legatura cu el".

• Briatore, Fisichella, Irvine, Alesi, si alte nume mari din Formula 1, afiseaza niste iahturi impresionante in Monaco in acest weekend. Dar Kimi Raikkonen nu a venit chiar cu un iaht, ci cu un adevarat vas de croaziera. Se pare ca l-a inchiriat special pentru o petrecere in stil mare cu prietenii sai. Sebastian Vettel confirma si el "am o ambarcatiune. Un caiac!".

• Bruno Senna a castigat prima cursa de GP2 din Monaco, dar nu crede ca acesta este un pasaport pentru Formula 1: "Sa castig aici nu imi garanteaza nimic. Nici nu ma gandesc la F1 pana nu castig un titlu."

• Mark Pattison, mecanicul de la Williams care in cursa din Brazilia de anul trecut a fost lovit de Kazuki Nakajima, s-a intors la echipa in acest weekend. De la accident el a lucrat o perioada la fabrica echipei.

• In fine, potrivit ziarului Marca, trei echipe, BMW-Sauber, Toyota si Red Bull, sunt interesate de Fernando Alonso pentru 2009. Locul vacant de la BMW in acest moment este ocupat de Nick Heidfeld, care din cate se stie incearca cu disperare sa isi pastreze locul, chiar ia in considerare varianta reangajarii vechiului manager, Werner Heinz, care avea o relatie foarte buna cu echipa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template