14 mai 2008

Teste la Paul Ricard

La doar cateva zile dupa Marele Premiu al Turciei echipele se intorc la treaba pe circuitul din sudul Frantei, Paul Ricard, pentru trei zile de teste.

Echipele se vor concentra pe pregatirea urmatoarelor doua Mari Premii, Monaco si Canada. In primele doua zile este de asteptat ca echipele sa opteze pentru varianta mai scurta a circuitului, simuland conditiile din Monte Carlo, iar vineri sa treaca la varianta lunga, asemanatoare circuitului din Montreal.

Pedro de la Rosa si Lewis Hamilton sunt in programul testelor pentru McLaren, Kimi Raikkonen pentru Ferrari iar Robert Kubica pentru BMW in primele doua zile, ca in ultima zi sa ii cedeze locul lui Nick Heidfeld.


Renault il vor avea la volan pe pilotul de teste Lucas di Grassi pentru prima zi, iar Nelson Piquet ii va lua locul maine. Williams este de asteptat sa isi afiseze cei doi piloti principali de-a lungul acestor teste. Red Bull, Toyota si Honda vor fi si ei prezenti pe circuitul francez.

Dupa ce in Istanbul au continuat sa foloseasca versiunea intermediara STR2B, Toro Rosso vor fi foarte ocupati cu pregatirea noului STR3, care isi va face debutul in Monaco.

Vremea pare sa fie de partea echipelor in prima zi, dar exista o atentionare de ploaie in zilele ce urmeaza.

1 comentarii:

livelyf1 on 14.05.2008, 14:26 spunea...

mi-am pus si eu f1minute :)

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template