28 mai 2008

O noua functie pentru Schumi

Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a fost ales ca Presedinte al nou infiintatului 'Motor Sport Safety Development Fund', care se va ocupa de siguranta in domeniul motor-sportului. Fondurile vor fi de 60 de milioane de dolari din partea FIA, dar si cei 100 de milioane de dolari, amenda impusa echipei McLaren-Mercedes in urma scandalului de spionaj de anul trecut.

Condus de Michael Schumacher, Comitetul ii va include si pe Max Mosley, presedintele FIA; Nick Craw, presedintele Comitetului Competitiei Automobilistice din Statele Unite; Jean Todt, fostul sef al echipei Ferrari, si Norbert Haug, vice-presedintele diviziei Motorsport a producatorului Mercedes-Benz.

In stransa colaborare cu FIA, programul activitailor Fondului va incepe spre sfarsitul anului si va include mai multe programe: 'Young Driver Safety Scholarship Programme', 'Officials Skills Safety Training Programme' si 'Facility Safety Improvement Consultancy Programme'.

Michael Schumacher: "Sunt mandru sa ajut la dezvoltarea sigurantei in domeniul motor-sportului din intreaga lume. FIA a facut o treaba foarte buna in programul ei in ceea ce priveste siguranta, dar acest Fond va avea o contributie uriasa pentru a imbunatati in continuare siguranta."

Max Mosley: "De la bun inceput am avut intentia ca amenda impusa echipei McLaren-Mercedes sa fie folosita in beneficiul motor-sportului. Sunt fericit ca acesti bani vor fi investiti intr-un viitor mai sigur al acestui sport."

Jean Todt: "Sunt multumit ca evenimentele neplacute de anul trecut au dus la un proiect foarte bun de care va beneficia intreg motor-sportul."

Norbert Haug: "Succesul sportului nostru la un nivel foarte inalt, consta in fundatiile puternice de la baza lui. Noua fundatie va face o mare diferenta, deoarece investim pentru a imbunatati antrenamentele si abilitatie in motor-sportul din intreaga lume."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template