30 aprilie 2009

Reactii la noul regulament

Desi echipele sunt de acord cu reducerea costurilor in Formula 1, unele dintre acestea privesc cu scepticism noua limitare a bugetului propusa astazi de FIA.

Echipele care vor adopta acest nou regulament vor avea cateva beneficii in plus fata de cele care vor ramane la cel vechi. Acest lucru, avertizeaza McLaren-Mercedes prin Martin Whitmarsh, va duce la un campionat "pe doua niveluri".

Frank Williams este de acord cu Withmarsh, prin faptul ca doar unul dintre cele doua seturi de reguli ar trebui aplicate.

"Am vrea sa vedem toate echipele lucrand sub acelasi set de reguli si cu o reducere de buget in 2010. Suntem constienti ca acest lucru va reprezenta o provocare imensa pentru unele echipe, dar ne asteptam ca FOTA sa gaseasca o solutie comuna si constructiva pentru a duce initiativa FIA mai departe.", a spus Williams, confirmand si faptul ca ramane un sustinator al ideii reducerii bugetelor.

Si seful Force India, Vijay Mallya, ramane precaut in privinta introducerii noului buget, spunand ca este in favoarea acestei initiative, insa va analiza in amanunt implicatiile acestor masuri propuse de FIA.

Intre timp, Ferrari refuza sa dea orice comentarii pe acest subiect.

Verdictul echipelor in ceea ce priveste propunerea FIA va fi dat miercuri 6 mai, cand va avea loc urmatoarea sedinta a Asociatiei Echipelor de F1 (FOTA).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template