15 aprilie 2009

Coulthard arunca un ochi peste Yas Marina

Fostul pilot de Formula 1, David Coulthard a vizitat marti circuitul din Abu Dhabi, insa nu cu masina, asa cum este obisnuit, ci cu un avion din campionatul aviatic Red Bull Air Race.

Scotianul a plecat cu o impresie buna despre noul circuit care va organiza ultima cursa a acestui sezon, in noiembrie, sub numele oficial Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix.

Intr-un interviu acordat presei locale, Coulthard a marturisit ca a ramas impresionat de faptul ca totul a fost realizat intr-un timp atat de scurt.

"Am vazut intreg circuitul. Arata extraordinar. Deja pot sa imi dau seama cum va arata finalizat. Mare parte din suprafata a fost deja intinsa, sunt doar cateva viraje neterminate. Imi doresc sa fi avut sansa sa pilotez aici.", spune Coulthard despre circuitul din Yas."Tehnic, este un mix bun de care spectatorii se vor bucura. Circuitul este foarte aproape de tribuna, oferindu-le acestora o vedere mai buna, la fel ca in Monaco. Linia boxelor trece pe sub un tunel si ajunge la circuit. Este un lucru unic."

Fostul pilot Red Bull Racing este de parere ca ceea ce s-a facut si in jurul circuitului va fi extraordinar atat pentru piloti si echipe, cat si pentru spectatori.

"Au creat un adevarat oras in jurul circuitului si este o miscare inteligenta. Yas Marina nu este doar un circuit oarecare. Pilotii, echipele si spectatorii pot sta aici. Totul va fi plin de viata si asta va fi foarte important.".

Circuitul din Abu Dhabi a fost realizat de catre arhitectul Herman Tilke. Acesta va avea 20 de viraje si o lungime de aproximativ 5,6 km. Complexul include un parc tematic Ferrari, un parc acvatic, zone rezidentiale alaturi de hoteluri si plaje.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template