25 aprilie 2009

Agresivitatea este strategia pentru maine

Un prim stint foarte scurt si agresiv, asa se anunta strategia aleasa de Toyota pentru cursa de maine.

Trulli a reusit mai devreme sa obtina prima pozitie pe grila de maine, iar Glock a facut posibila o prima linie Toyota.

Inca asteptam lista cu greutatile masinilor, insa Toyota au dat de inteles ca au ales o strategie "agresiva", cu putina benzina pentru primul stint al cursei.

"E o combinatie intre un ritm bun si strategie. Nu cred ca suntem excesiv de usori dar suntem agresivi. Masina a fost rapida pana acum, iar intre primele trei echipe este o lupta foarte stransa. Am avut ca tinta primele doua linii ale grilei din cauza pneurilor. Pneul soft este greu de menajat asa ca avem nevoie de spatiu liber in fata pentru a-l putea utiliza.", a spus presedintele Toyota, John Howard, dupa calificari.

Intr-adevar, cele doua masini au acum loc suficient, insemnand ca vor pleca foarte usori si folosind pneurile super-soft, dupa care probabil vor opta pentru un al doilea stint foarte lung.

Asa cum spune si presedintele echipei, Toyota a fost una din cele mai competitive masini din acest inceput de sezon, insa rezultatele nu au fost pe masura. Dar aici totul a mers bine pana acum pentru Toyota, iar datele adunate in februarie ii pot ajuta sa obtina un rezultat mare. Ar fi a treia echipa care castiga dupa doar patru curse, si probabil care va face si dubla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template