22 aprilie 2009

Lola vrea sa revina in F1

O data cu scaderea costurilor in Formula 1, tot mai multi oameni vor sa se implice in anii ce urmeaza. Daca la inceputul anului USF1 si-a confirmat prezenta incepand din 2010, Lola, un nume familiar in Formula 1 a anilor '60-'90, ar putea reveni chiar de anul viitor.

"Anuntul ca echipele de Formula 1 pot opta pentru un regim prudent si responsabil de reducere a costurilor incepand din 2010, ne-a facut sa evaluam oportunitatea de a produce o masina cu care sa concuram in Campionatul Mondial de Formula 1.", a spus Directorul Executiv al Lola Group, Martin Birrane.

Lola a concurat in Formula 1 in anii '60, '70, '80 si '90 insa a produs masini si pentru campionatele monomarca Champ Car din America, Formula Nippon din Japonia, Formula 3000, Formula 3 si A1GP din Europa. Momentan este implicata in cursele de anduranta atat din Europa cat si din America.

Cu o fabrica in estul Angliei, cu experienta acumulata de-a lungul timpului si cu tehnologia de care dispune, Lola isi poate face aparitia in F1.

"Tendinta Formulei 1 de a a aborda in mod responsabil aceasa situatie economica nesigura a creat conditiile ideale pentru a dezvolta o masina pentru campionatul mondial. Lola poseda resursele tehnice si cunostintele necesare pentru a produce masini in cele mai inalte nivele ale motorsportului, inclusiv Formula 1.", a declarat Birrane.

Lola Group intentioneaza sa faca anuntul oficial in saptamanile urmatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template