23 mai 2009

Stiri pe scurt de sambata

Hamilton va pleca ultimul maine
Ziua de sambata a lui Lewis Hamilton a mers din rau in mai rau. Dupa ce in calificarile de astazi englezul a lovit bariera de protectie din Mirabeau, echipa a decis sa schimbe cutia de viteze monopostului sau, aceasta fiind afectata de impact.

Campionul Mondial va pleca maine de pe ultima pozitie, in urma celor doua Toyota, dupa ce se calificase al 16lea.

Bourdais neaga neintelegerile cu seful sau
Dupa accidentul de la startul cursei din Spania, in urma caruia ambele masini Toro Rosso au abandonat, au aparut speculatiile ca Franz Tost, seful echipei, l-ar fi invinovatit pe Bourdais si drept urmare francezul va fi inlocuit in curand.

Pilotul a negat aceste speculatii in Monaco, spunand pentru BBC ca "nu este absolut nici o problema" intre el si seful sau.

Ferrari si Toyota isi pierd din aliati
Echipele au avut inca o sedinta astazi, de aceasta data in motor home-ul Toyota pentru a discuta despre termenul limita pana cand se pot inscrie pentru sezonul viitor.

In timp ce Ferrari si Toyota isi mentin pozitia si sunt pregatite sa nu respecte data limita impusa de FIA (29 mai), echipele ca BMW si McLaren isi fac griji ca nu se vor mai putea inscrie pentru 2010.

In considerare se va lua si varianta prelungirii perioadei alocate inscrierilor echipelor in campionat, dincolo de data de 29 mai 2009.

Argentina ar putea reveni in 2010
Bernie Ecclestone a confirmat astazi ca se afla in discutii avansate cu reprezentanti ai guvernului argentinean si ca o cursa in aceasta tara ar putea avea loc anul viitor sau peste doi ani.

Locatiile posibile pentru un GP de Formula 1 ar fi orasul Mar del Plata, unde circuitul ar fi unul stradal, ori in Buenos Aires pe Autodromo Oscar Alfredo Galvez.

Buenos Aires a mai organizat curse de Formula 1 intre anii 1953 si 1998, ultima fiind castigata de Michael Schumacher.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template