17 mai 2009

Heidfeld, cel mai consistent

Toate evenimentele negative din afara circuitului ne-au atras atentia, din pacate, de la ceea ce se intampla pe circuit.

Nick Heidfeld a vazut, in cursa trecuta din Spania, al 25-lea steag in patratele, consecutiv. El i-a batut astfel recordul compatriotului Michael Schumacher. Acest lucru s-a intamplat chiar de ziua sa; pilotul BMW a implinit 32 de ani duminica trecuta.

Ultima data cand Heidfeld a abandonat a fost in 2007, cand o problema tehnica l-a facut sa se dea jos din masina in Marele Premiu al Japoniei, cu doar doua tururi inainte de final.

In 2008 el nu a inregistrat nici un abandon in cele 17 curse, masina BMW dovedindu-se inca o data una dintre cele mai fiabile masini din Formula 1.

"As vrea sa spun un mare multumesc echipei BMW-Sauber F1 pentru stabilitatea masinii, care evident a jucat un rol major in realizarea acestui record.", a spus germanul.

Chiar daca se afla pe locul al saptelea in clasamentul din acest sezon, cu doar sase puncte, echipa BMW se dovedeste inca foarte fiabila, abandonul lui Kubica din Malaysia fiind singurul abandon din acest an, din motive tehnice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template