08 mai 2009

HELL, in parteneriat cu Williams

Echipa lui Frank Williams are incepand din acest weekend un nou sponsor. Bautura energizanta HELL este de astazi prezenta pe masinile pilotilor Nico Rosberg si Kazuki Nakajima.

In ciuda situatiei financiare actuale, cea mai longeviva echipa privata obtine un parteneriat important in aceasta perioada dificila. HELL va deveni bautura oficiala a echipei iar logo-ul companiei va fi prezent pe lateralele aripilor din spate ale celor doua masini, dar si pe combinezoanele membrilor echipei.

Prin acest parteneriat, compania de bauturi energizante isi propune sa devina al doilea nume la nivel international in acest domeniu. Pana acum nu a existat o competitie serioasa pentru Red Bull in Formula 1, iar austriecii se afla deja in al cincilea sezon in Marele Circ.

"Sunt incantat sa semnez acest nou parteneriat cu HELL Energy Drink. Putem astfel oferi o platforma solida pentru obiectivele internationale de business HELL Energy Drink si am incredere ca programul lor de marketing se va dezvolta eficient. Formula 1 reprezinta adrenalina, viteza, energie, concentrare si nerv iar HELL Energy Drink ofera toate acestea la un loc.", a spus Frank Williams.

"Dezvoltarea dinamica a HELL Energy Drink a inregistrat un pas important in extinderea globala a brandului. Lumea Formulei 1 ofera o valoare adaugata care ne va ajuta sa ne atingem scopul principal, acela de a deveni numarul 2 in randul celor mai mari nume de pe piata internationala a bauturilor energizante", a declarat Directorul de Dezvoltare al HELL Energy Drink, Tomas Grosch.

HELL a fost creat in Ungaria in 2006, si este deja prezent in 16 tari printre care si Romania. Numele este prezent de asemenea si in Campionatul Mondial de Raliuri, iar o data cu intrarea in Formula 1 isi propuna sa acapareze noi piete de desfacere atat in Europa cat si in Asia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template