10 mai 2009

Barichello nu mai vrea sa fie 'numarul 2'

Dupa cursa de astazi se intrevad semne cum ca Rubens Barichello va juca din nou rolul de pilot secund.

Brazilianul a avut un start perfect in Spania si a ajuns pe prima pozitie chiar din primul viraj. Totul parea pus la punct pentru o victorie, avand un prim stint cu doua tururi mai lung decat Button.

La final a venit, spre surprinderea sa, pe locul al doilea, Button schimband intre timp strategia pe una cu doua opriri, fapt ce i-a adus victoria.

"Aveam cursa in mana si am fost surprins sa aud ca i-au schimbat strategia lui Jenson. As vrea sa inteleg de ce au facut asta.", a spus Barichello dupa cursa.

Acest lucru este pentru el un semnal ca echipa il prefera pe Button iar el este in postura de 'numarul 2', postura care nu ii este straina. Timp de sase ani a fost locotenentul lui Michael Schumacher, pe vremea cand ordinele de echipa erau pe fata, iar el a fost nevoit nu de putine ori sa ii cedeze locul germanului, atunci cand se afla in fata acestuia.

"Daca acest lucru se va intampla din nou, nu voi mai urma niciun ordin al echipei. Fac acest lucru clar, ca toata lumea sa stie.", a avertizat brazilianul.

Dupa aceste acuze, Button, colegul sau de echipa, incearca sa limpezeasca apele motivand ca "toata lumea este aici sa castige".

"Situatia s-ar putea inversa pentru urmatoarea cursa, asa merg lucrurile in F1."
, a explicat britanicul.

Barichello se afla acum la 14 puncte in urma lui Button in clasamentul general, pe locul al doilea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template