29 mai 2009

Lola si Prodrive s-au inscris pentru 2010

Lola si Prodrive sunt alte doua nume care au depus cererea de inscriere in campionatul 2010 de Formula 1.

David Richards, directorul Prodrive si de asemenea si al producatorului de automobile Aston Martin, a declarat intr-un comunicat in aceasta dimineata: "Cu ajutorul financiar din partea Dar Capital, combinat cu ultimele propuneri ca echipele noi sa fie ajutate, suntem de parere ca este momentul potrivit pentru a depune o cerere de inscriere in F1".

Astazi este ultima zi in care echipele se mai pot inscrie pentru sezonul 2010, iar pana acum doar cinci echipe au facut acest lucru: Campos Meta 1, USGP, Williams F1, Prodrive si Lola.

Cat despre restul de noua echipe care concureaza in prezent, este de asteptat ca ele sa isi anunte astazi inscrierea, insa insotita de conditiile propuse miercuri la intalnirea cu FIA.

Ferrari, Renault, Toyota si cele doua echipe Red Bull au amenintat ca se retrag daca Federatia Internationala nu va mari bugetul pentru 2010 la 100 de milioane de euro, fata de 45 de milioane de euro cat a fost propus initial.

Doar astazi, pana la ora 11:59, se mai pot face inscrieri pentru sezonul urmator, care va cuprinde 26 de masini pe grila de start.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template