17 septembrie 2009

Great news! - Top Gear va filma in Romania!

Tocmai am vazut o stire bomba care a facut ocolul internetului in ultimele doua zile: echipa Top Gear va filma luna asta ultimul episod al urmatoarei serii in Romania!

Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May vor intra cu un Ferrari, un Aston Martin si un Lamborghini pe drumurile noastre in constructie si pline de carute. Peste tot in presa apar locatii ca Palatul Parlamentului, Delta Dunarii, Litoralul Marii Negre sau Transfagarasanul, insa conform TG Romania inca nu este nimic batut in cuie in legatura cu locurile filmarilor.

Excursiile si provocarile celor trei prezentatori BBC prin tari ca Franta, Italia, Belgia sau Elvetia sunt bine cunoscute printre fanii emisiunii. Ei isi aleg niste supercar-uri scumpe si foarte puternice si pleaca la drum, fie pentru a scoate in evidenta calitatile/defectele masinilor, fie pentru a vedea ce forma de transport este mai eficienta, fie pur si simplu pentru a vedea care sunt cele mai bune drumuri pentru sofat. Ca in acest filmulet.


Dar ce vor gasi ei in Romania? Pe drumurile noastre vor da in primul rand peste milioane de gropi, milioane de carute ce umbla in zig-zag pe drumuri europene, iar cand vor ajunge in locuri intr-adevar impresionante, aproape sigur le vor privi de pe margine, in timp ce mecanicii schimba suspensiile rupte.

Ca fan al emisiunii astept cu nerabdare mai multe amanunte despre acest eveniment "epic" si mai ales, sunt curios la ce concluzie vor ajunge. (The best romanian driving road is... in Switzerland).

Dar pana atunci, sa ne delectam cu cateva momente in care Romania a fost prezenta in celebra emisiune:
Dacia Sandero
Navigatorul in limba romana (James May):

1 comentarii:

Liviu on 18.09.2009, 19:24 spunea...

Great news! They don't like Dacia Sandero!
A fost tare!

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template