21 septembrie 2009

Excludere cu suspendare pentru Renault


Audierea in ceea ce priveste accidentul lui Piquet din 2008 de la Singapore s-a incheiat. Renault a primit o excludere pe doi ani din Formula 1 insa cu suspendare.

Consiliul Mondial de Motorsport a decis sa suspende pedeapsa echipei franceze datorita eforturilor luate de Renault de a identifica vinovatii din cadrul echipei si a condamna actiunile acestora.

Drept urmare, lui Flavio Briatore - fostul sef al echipei - i-au fost interzise orice fel de activitati in F1, inclusiv cea de manager al unor piloti, pe o perioada nedeterminata de timp, in timp ce Pat Symonds - fostul director tehnic - a fost suspendat din sport pentru cinci ani.

Piquet, Alonso, Briatore si Symonds au aparut in fata celor 26 de membrii WMSC, iar la audiere a fost prezent si presedintele Renault, Bernard Rey. Acesta a emis si un comunicat prin care cere scuze in fata "comunitatii F1".

In ceea ce priveste implicarea lui Alonso, WMSC l-a gasit nevinovat.

Pe Autosport se poate gasi intreg verdictul Consiliului, iar motivele si mai multe detalii vor fi puse la dispozitia presei in urmatoarele ore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template