03 septembrie 2009

Fisichella la Ferrari!

Dupa multe ore de asteptare, Ferrari au anuntat inlocuitorul lui Luca Badoer. Italianul Giancarlo Fisichella isi va indeplini visul si va pilota pentru Ferrari in Marele Premiu al Italiei.

Echipe Force India a fost de acord sa il lase pe pilotul care le-a adus primele puncte din scurta lor istorie sa plece pentru restul sezonului 2009.

"Giancarlo si echipa sa de manageri m-au contactat ieri cu o propunere din partea Ferrari. Pentru orice pilot italian, sa concureze cu Ferrari este un vis, iar Giancarlo nu face exceptie. Nimeni nu ar trebui sa stea in calea sa.", a declarat seful echipei Force India, Vijay Mallya.

Dupa spusele indianului, Fisichella ar urma sa ramana in cadrul echipei Ferrari si dupa acest sezon, cel mai probabil ca pilot de teste. "Intelegerea ii va asigura lui Giancarlo viitorul la Ferrari si ar fi incorect sa impiedic acest lucru, mai ales ca Giancarlo a avut o contributie uriasa la Force India"

Mallya insista ca nu nu este vorba de nici o intelegere financiara ci doar pentru "binele lui Giancarlo si al sportului in general".

Fisichella a tinut sa multumeasca echipei Force India pentru aceasta oportunitate. "Este adevarat ca intotdeauna am avut ambitia sa fac acest lucru. Sper ca, in schimb, am ajutat echipa Force India sa creasca si sa isi indeplineasca obiectivele. Este acum o echipa competitiva si le doresc mult noroc.", a spus italianul.

In ceea ce priveste pilotul masinii cu numarul 21, anuntul va veni in cateva zile. Cel mai probabil, Antonio Liuzzi, pilotul de teste al echipei indiene, va fi cel care va urca in locul lui Fisichella.

2 comentarii:

Anonim spunea...

chiar daca nu prea am timp de net in perioada asta, tot mai trec pe unul-doua site-uri; asadar, felicitari pentru noul look! foarte misto! :)
alin

Lucian on 03.09.2009, 21:16 spunea...

Multumesc frumos Alin :)
Sper sa poti reveni la treaba cat mai curand!

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template