24 septembrie 2009

Renault merge mai departe


Dupa episodul neplacut cu accidentul lui Nelsinho Piquet din Singapore 2008, Renault a anuntat ca va continua in Formula 1 si a numit deja conducerea provizorie - oamenii care ii vor inlocui pe Flavio Briatore si pe Pat Symonds.

In locui lui Briatore a fost numit Bob Bell, omul care se afla in Formula 1 inca din anii '80, si care pana acum indeplinnea rolul de director tehnic la Renault.

Directorul de Marketing si Comunicare, Jean-Francois Caubet a fost si el promovat si va fi de acum inainte Directorul Executiv al echipei. Atat el cat si Bell vor ocupa aceste pozitii cel putin pana la sfarsitul anului.

Echipa vrea acum sa lase in urma tot acest scandal, dupa ce FIA i-a pedepsit cu o eliminare pe doi ani din Formula 1, insa cu suspendare. De asemenea, ei au renuntat la procesul pe care intentionau sa il inainteze impotriva celor doi Piquet, pentru santaj si declaratii false.

Tot ceea ce s-a discutat la intalnirea WMSC de luni, dar si dosarul cu dovezile, sunt publicate in intregime pe site-ul FIA.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template