08 septembrie 2009

Italia 2009 - Vremea la Monza

Anul trecut a fost o cursa foarte ciudata la Monza, in mare parte datorita ploii care a inundat la propriu weekendul de F1. Una din sesiuni a fost chiar intrerupta din cauza apei de pe circuit si din cauza vizibilitatii foarte scazute. Sebastian Vettel a obtinut primul pole si prima victorie a sa atunci cu al sau Toro Rosso, ajutat de ploaia din calificari si de la inceputul cursei.

Pentru weekendul acesta insa lucrurile arata mai bine, insa majoritatea site-urilor de specialitate anunta un weekend imprevizibil.

Pentru antrenamentele de vineri situatia arata bine, cu cer senin, fara vant si temperaturi in jurul a 30 de grade. Si calificarile vor avea parte de vreme perfecta, chiar daca temperatura va mai scadea cu doua-trei grade Celsius fata de vineri.

In ziua cursei conditiile vor ramane la nivelul celor de sambata insa norii se vor aduna iar unele site-uri dau si pana la 95% sanse de ploaie dupa-amiaza, lucru ce ar incurca planurile facute cu o zi inainte.

Este doar marti, asa ca ramane sa vedem cum se vor modifica aceste predictii in zilele ce urmeaza. O ploaie la jumatatea cursei, insa, ar face lucrurile foarte interesante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template