01 septembrie 2009

Massa a primit OK-ul in Miami

Felipe Massa va mai trece printr-o mica operatie in zilele urmatoare, inainte de a incepe recuperarea fizica propriu-zisa. El a facut ieri alte teste, de aceasta data la Miami, la spitalul Jackson Memorial. Rezultatele au fost pozitive, iar brazilianul se va afla peste doua zile pe masa de operatie, la chirurgie plastica.

Este de asteptat ca Massa sa nu se intoarca in cockpit inainte de startul sezonului 2010, insa va face tot ce se poate pentru a-si reveni complet, din punct de vedere fizic si psihic.

"Sunt foarte fericit pentru rezultate," a spus el pentru site-ul oficial Ferrari. "Dupa o operatie mica in urmatoarele zile, voi putea in sfarsit sa merg la sala de fitness si sa pilotez niste karturi."

Luca Badoer a fost cel care l-a inlocuit in ultimele doua curse, insa Ferrari va anunta in urmatoarele 48 de ore cine va fi la volanul masinii cu numarul 3, in cursa de la Monza.

Zvonurile de la Spa il puneau pe Fisichella ca principal favorit, insa acestea au fost negate de echipa Force India. Presa italiana, insa, il da pe Robert Kubica ca posibil inlocuitor, insa polonezul este in cautarea unui volan pe termen lung.

Este putin probabil ca Badoer va ramane si in Italia; un Ferrari pe ultima pozitie la Monza nu este o optiune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template