09 iunie 2008

Kimi nu este nervos din cauza accidentului

Kimi Raikkonen declara ca nu este nervos pe Lewis Hamilton dupa incidentul de la boxe, care l-a privat de puncte valoroase in lupta sa pentru titlu.

Accidentul i-a scos pe ambii pretendenti la titlu afara din cursa, permitandu-i lui Kubica sa castige prima sa cursa in Formula 1, si sa plece din Canada ca lider al clasamentului general.

"Nu sunt multe de zis, cursa mea a fost ruinata de greseala lui Hamilton.", spune finlandezul, care si el i-a ruinat sansele la o clasare buna in Monaco, lui Sutil.

"Evident, oricine face greseli - asa cum am facut si eu cu doua saptamani in urma in Monaco. Dar este diferenta intre a face o greseala la 300 km/h, si a lovi o masina care stationeaza la culoarea rosie a semaforului.

Nu sunt nervos, pentru ca nu m-ar ajuta cu nimic si nu ar schimba rezultatul! Sunt suparat pentru ca aveam o sansa buna la victorie."

Are si motive sa fie suparat intrucat incepuse sa castige teren fata de locul 2 al lui Kubica si era cel mai rapid de pe circuit, inainte de a intra Safety-Car-ul in turul 13.

Seful sau insa, nu este atat de calm in privinta acestui accident:

"Avem motive sa fim suparati din cauza acestui eveniment.", spune Stefano Domenicali.

"A fost o greseala serioasa din partea lui Hamilton, si cred ca penalizarea impusa de FIA este una buna, chiar daca rezultatele cursei nu se mai pot schimba.".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template