08 iunie 2008

Circuitul canadian se dezmembreaza...

Kimi Raikkonen descrie circuitul Gilles Villeneuve din Montreal ca fiind o "gluma" si avertizeaza ca poate deveni un adevarat cosmar in timpul cursei de azi.

"Masina s-a comportat bine tot weekendul, si in special de dimineata, dar apoi ajungi in calificari si circuitul devine o gluma proasta. Vom vedea cum va fi in cursa, dar cred ca va fi un cosmar. Avem de parcurs 70 de ture, iar suprafata circuitului s-a dezmembrat dupa doar doua ture in calificari. Va fi interesant.

Problema este cu peticile negre. Este refacut in fiecare an, dar se rupe din nou. Imi place aici, nu am nimic cu nimeni, dar din pacate circumstantele sunt mereu aceleasi. Sper ca vor gasi o solutie."

Pilotul BMW, Robert Kubica este si el de acord ca este o "gluma" pilotarea in astfel de conditii:

"Cea mai mare problema este circuitul. Adica suntem in calificari, si dupa trei-patru tururi incepe sa se rupa. Este oarecum o loterie, si cu siguranta va fi o cursa foarte dificila."

Desi a luat pole-ul, si a castigat anul trecut, Lewis Hamilton este si el foarte critic la adresa circuitului din Montreal:

"A fost o provocare, circuitul devenea din ce in ce mai dificil. Am incercat sa iesim devreme si sa profitam cat inca mai era intreg. Sunt aceleasi probleme ca si anul trecut, si sa fiu sincer, este foarte periculos."

Desi circuitul a fost reasfaltat inaintea acestui weekend, dupa aceste reclamatii ale pilotilor, organizatorii au inceput din nou reasfaltarea zonelor sensibile, imediat dupa calificari, pentru a putea fi gata inaintea cursei de astazi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template