11 iunie 2008

Echipele incep pregatirile pentru 2009

Honda este probabil prima echipa care isi va concentra intreg efortul pe dezvoltarea masinii pentru sezonul viitor. De fapt, Ross Brawn a facut deja clar acest lucru, dar a vrut totusi sa vada cata viteza poate aduce in plus masinii RA108.

Insa acum cand update-urile pentru Marea Britanie si Germania sunt pregatite, echipa de design isi va intoarce intreaga atentie spre monopostul de anul viitor.

"Sunt doar doua-trei lucruri pe care le mai facem pentru masina de anul acesta, si le vom introduce la Silverstone.", spune Ross Brawn.

Alonso crede ca e timpul ca echipa Renault sa treaca si ea la pregatirile pentru 2009. El crede ca imbunatatirile programate pentru Franta si Anglia vor avea un impact major asupra deciziei echipei sale in acest sens.

"Poate ca totul va merge bine si vom continua cu dezvoltarea masinii actuale. Daca insa noile piese nu dau satisfactie, atunci cred ca sezonul acesta s-a terminat pentru noi si e timpul sa ne gandim la urmatorul sezon."

Pat Symonds este de acord ca regulamentul din 2009 ar putea pune probleme daca masina nu e bine pusa la punct:

"Suntem o echipa mare, dar nu chiar asa de mare sa ne permitem sa lucram la doua proiecte in acelasi timp. Cred ca unii care au probleme anul acesta, de exemplu Honda, au depus un mai mare efort pe pregatirea urmatoarei masini, fata de ce am putut face noi."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template