11 septembrie 2008

Vremea la Monza

In ceea ce privesc predictiile meteo, acest weekend pare ca va fi o reeditare a celui belgian, cu temperaturi in scadere si sanse de ploaie mari.

Maine vor avea loc primele doua sesiuni de antrenamente premergatoare Marelui premiu al Italiei, iar, ca si la Spa, a doua sesiune va fi cea lovita de ploaie, fiind probabilitati de 70% sa ploua in acea perioada a zilei. Pentru prima sesiune, sansele sunt mult mai mici: 20%. In timp ce norii vor acoperi cerul, temperatura va fi cea mai ridicata din acest weekend, si anume, 27 de grade C.

Ziua de sambata de la Monza va fi, se pare si mai ploioasa. Dimineata va ploua usor in ultima sesiune de antrenamente, iar in calificari este de asteptat ca precipitatiile sa se intensifice. Sansele de ploaie raman la 60% si nu este exclus totusi ca sesiunea de calificari sa fie uscata, in timp ce temperaturile vor continua sa scada la 24 de grade.

Pentru duminica, situatia pare mai clara, in sensul ca va ploua toata ziua; chiar daca procentajul sanselor de ploaie este tot la 60%. Temperatura insa, va scadea vertiginos, pana la 17 grade C.

Se pare ca si acest weekend va fi unul imprevizibil in ceea ce priveste vremea. Asta inseamna ca putem spera la inca o cursa spectaculoasa!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template