04 septembrie 2008

Se anunta spectacol ploaie la Spa

De obicei cand se anunta ploaie in timpul cursei ne gandim imediat ca vom avea parte de spectacol. Din pacate doar asa mai putem vedea ceva actiune pe circuit.

Pentru cursa de la Spa din acest weekend se anunta ploaie in toate cele trei zile, insa cele mai mici sanse sunt, din pacate, duminica. Sesiunea de antrenamente de maine dimineata este de asteptat sa se desfasoare pe uscat, insa cea de-a doua, dupa-amiaza, exista sanse sa fie lovita de ploaie. Astazi echipele au gasit un cer noros in Ardeni cu o temperatura foarte scazuta, de circa 12 grade C.                  

Pentru ziua de sambata, ploaia isi poate face aparitia de dimineata, insa la ora calificarilor totul s-ar putea linisti iar echipele vor avea cel mai probabil o sesiune de calificari pe pista uscata.

Daca pentru sambata vor fi 60% sanse de ploaie, duminica acest procent ar putea scadea pana la 30%, chiar daca meteorologii avertizeaza ca norii vor fi totusi foarte amenintatorui deasupra circuitului, la ora cursei. Temperatura va ramane scazuta, in jurul a 20 de grade C.

  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template