26 septembrie 2008

Furtuni in Singapore

Conform Reuters, srazile din Singapore au fost lovite de furtuni puternice in noaptea trecuta, ploaia durand mai mult de sase ore, iar presa locala anunta chiar inundatii in unele locuri.

Meteorologii au anuntat pentru acest weekend sanse de ploaie de 50%, iar unii piloti si-au exprimat temerile in privinta acestui lucru.

"Cred ca cea mai mare problema va fi daca va ploua, si stim cum poate fi cu jetul de apa ridicat de masini combinat cu lumina artificiala. Nu stim cat de mult va ramane in aer, si cred ca acesta va fi cel mai dificil lucru." spune Coulthard.

De asemenea Nick Heidfeld spune ca ar fi preferat sa aiba ocazia sa testeze acest circuit inaintea weekendului de cursa, in special pe ploaie: "Ploaia si lumina artificiala nu fac o combinatie prea buna iar acest lucru este cea mai mare temere a mea. Climatul ar trebui sa fie asemanator cu Kuala Lumpur, si din experienta stiu ca ploaia este frecventa, in special seara."

Lewis Hamilton declara ca prefera o cursa pe uscat in Singapore, iar Kubica, care desi este nesigur in ce priveste vremea, are incredere ca "FIA a facut tot ce se poate pentru a face aceasta cursa una sigura."

Oficialii cursei fac insa asigurari ca situtia va fi monitorizata indeaproape.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template