05 mai 2010

Red Bull vor fi si mai rapizi

Cel putin asta afirma increzator consultantul echipei, Helmut Marko. Red Bull va aduce in Spania o noua aripa fata, care ar trebui sa faca masina cu trei zecimi de secunda mai rapida.

Fara indoiala, Red Bull a fost cea mai rapida masina a acestui sezon pana acum, reusind performanta sa plece din pole in toate cele patru curse.

Chiar daca si celelalte echipe vor veni cu noutati, cele mai importante fiind la Mercedes, Marko este de parere ca masinile pilotate de Vettel si Webber vor ramane cele mai rapide de pe grila:

"Bazandu-ma pe datele noastre de incredere, in Barcelona vom fi mai rapizi cu cel putin trei zecimi. Realistic vorbind, in calificari, Mercedes a fost cu cinci pana la sapte zecimi in urma noastra. Acum suntem cu trei zecimi mai rapizi, ceea ce inseamna ca ei ar trebui sa castige o secunda. Ceea ce este foarte mult".

Chiar daca au fost extrem de rapizi in calificari, Vettel si Webber se afla pe locurile cinci si opt in clasamentul general, insa Marko este confident ca Red Bull poate recupera si castiga campionatul.

2 comentarii:

Ricard on 05.05.2010, 21:58 spunea...

Hello!
You have a very good blog!

Goodbye from Spain,
Ricard

Lucian on 05.05.2010, 22:04 spunea...

Thank you! :)

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template