10 mai 2010

Button il critica pe Schumacher

Jenson Button l-a critcat pe Michael Schumacher dupa cursa de la Barcelona, sustinand ca ceea ce a facut germanul in primul viraj, dupa stopul pilotului McLaren, a fost o manevra periculoasa.

Schumacher s-a infiltrat pe exterior in primul viraj, dupa ce Button a iesit de la boxe, englezul fiind nevoit sa incetineasca.

"Nu stiam exact unde se afla Michael. El a virat si daca eu nu incetineam ne loveam. Nu prea mi-a lasat spatiu acolo. Iata, ai crede ca fiind experimentat ai sti. Nu a fost o manevra corecta", a spus Button dupa cursa.

Dupa acest moment, britanicul a ramas blocat in spatele masinii Mercedes pentru intreaga cursa, si a tebuit sa se multumeasca cu locul cinci.

"Este greu sa depasesti aici, iar Michael nu e fraier. Stie unde sa isi pozitioneze masina, in asa fel incat pe un asa circuit nu ai avea cum sa il depasesti. Se plasa pe interior, iar eu nu puteam trece pe exterior pentru ca ma impingeam in afara de fiecare data. Nu a facut nici o greseala, ceea ce a fost frustrant."

El spune in final ca locul cinci nu este unul rau, insa masina era capabila de mai mult: "Locul cinci este OK, dar este frustrant pentru ca masina a fost rapida. Asta este si de bine si de rau, pentru ca nu am putut sa ma folosesc de acea viteza".


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template