09 mai 2010

Hamilton este multumit, in ciuda rezultatului

In ciuda faptului ca a abandonat in timp ce rula pe a doua pozitie in cursa din Spania, Lewis Hamilton este fericit ca a putut tine pasul cu masinile Red Bull.

"A fost o cursa buna pentru mine. M-am simtit bine pe circuit. A fost, bineinteles, placut sa facem un pas inainte si sa despartim cele doua masini Red Bull, echipa a facut o treaba incredibila", a declarat el dupa cursa pentru BBC.

Chiar in ultimele tururi, cauciucul din stanga-fata al masinii McLaren a explodat in timp ce trecea prin virajul al treilea. Britanicul nu a mai avut control asupra directiei si a mers drept in barajele de protectie. Este o situatie cu care Hamilton este familiar deja, intrucat el a mai avut parte de cateva astfel de probleme in trecut.

"Nu stiu ce s-a intamplat. Am avut ghinionul sa sufar inca o explozie de pneu, dar cred ca vom descoperi despre ce a fost vorba.

Practic, rulam spre linia de final. Ce-i drept, am facut vreo 40 de tururi cu acele pneuri, asa ca sa tin pasul cu Mark era aproape imposibil, si eu nu vroiam decat sa mentin ritmul si pozitia. Dar asa sunt cursele si trebuie sa tii capul sus si sa privesti inainte."

Pilotul de la McLaren a terminat cursa pe locul 14, clasat la doua tururi in urma liderului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template