16 mai 2010

Cea mai buna zi

Mark Webber spune, dupa victoria de la Monte Carlo, ca astazi este cea mai buna zi din viata sa. Australianul a castigat din pole pentru al doilea weekend consecutiv, si s-a instalat la conducerea campionatului.

"Este incredibil, cea mai buna zi din viata mea! O victorie aici este foarte speciala, circuitul acesta este un adevarat test pentru orice pilot. Doua ore inseamna foarte multa munca iar astazi conditiile au fost foarte schimbatoare, cu piloti intarziati si perioade de Safety Car.

Stiam ca trebuie sa pun totul cap la cap - lucruri ca re-starturi, presiunea pneurilor si altele. Sunt foarte extaziat si este o victorie foarte, foarte speciala pentru mine, sa ma alatur unor nume ca Ayrton Senna", a spus pilotul de la Red Bull.

La fel ca si in Spania, Sebastian Vettel a admis ca nu a putut tine pasul cu Webber.

"Nu am putut ramane in spatele lui, in special la inceput si dupa re-starturi. Era evident ca este o diferenta mare intre noi si nu avea nici un rost sa fortez si sa incerc sa il prind din urma", a spus tanarul german, care a terminat pe a doua pozitie, facand posibila dubla Red Bull.

Webber si Vettel se afla acum la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, iar echipa a urcat si ea pe prima pozitie la Constructori. Cei doi au sarbatori victoria aruncandu-se in Marea Mediteraneana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template