04 iulie 2008

Donington va inlocui Silverstone

Dupa 17 ani, circuitul Donington Park se va intoarce in calendarul F1. Acesta va fi gazda Marelui Premiu al Marii Britanii incepand cu 2010.

Bernie Ecclestone: "In sfarsit incertitudinile s-au incheiat. Un contract a fost semnat cu Donington iar viitorul Marelui Premiu al Marii Britanii este asigurat.

Am vrut un circuit de clasa mondiala pentru cursa de F1 din Anglia, ceva cu care echipele si fanii britanici sa fie mandri. Dezvoltarile majore care vor fi aduse pentru Donington vor face exact acest lucru.

Imi pare rau ca nu am putut ajuta Silverstone cu fondurile necesare imbunatatirii circuitului pentru a continua in Formula 1. Cred ca guvernul ar fi trebuit sa ii ajute, cred ca i-ar fi costat mai putin de 0,002% din cheltuielile pentru Jocurile Olimpice."

Proprietarii Silverstone: "Silverstone Circuits Limited si British Racing Drivers’ Club (BRDC) ar vrea sa isi exprime dezamagirea in privinta anuntului FIA despre viitorul cursei britanice. In special ca primim aceasta veste in decursul weekendului de Formula 1 din Marea Britanie, in timp ce Silverstone sarbatoreste 60 de ani, iar BRDC 80 de ani."

Proprietarii Donington Park: "Suntem foarte incantati si mandri pentru obtinerea drepturilor de a aduce inapoi Formula 1 din 2010.

La inceputul anului trecut, cand am achizitionat circuitul si imprejurimile acestuia, am facut clare gandurile noastre de a scoate la iveala potentialul Park-ului prin investitiile necesare in actualele si viitoarele competitii care vor revitaliza Donington-ul, asigurand pozitia acestuia ca unul din cele mai bune circuite din lume."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template