14 iulie 2008

Coulthard in DTM cu Audi?

Dupa ce si-a anuntat retragerea din F1 la sfarsitul sezonului 2008, David Coulthard a insistat ca nu vrea neaparat sa continue in alte serii, dar nici sa renunte la casca sa.

Potrivit portalului german Focus, echipa Audi din DTM este interesata de serviciile scotianului pentru 2009, cu Red Bull ca sponsor.

Dupa ce si-a pierdut volanul la echipa Toyota anul trecut, Ralf Schumacher si-a gasit imediat un loc in campionatul german de turisme (DTM) la echipa Mercedes Trilux. Astfel Coulthard ar urma sa concureze la rivala Audi.

De-a lungul anilor multe nume sonore din Formula 1 au trecut prin DTM, cel mai de succes fiind dublul campion mondial Mika Hakkinen (pentru Mercedes), care s-a retras la finele lui 2007. In prezent in DTM concureaza trei piloti care au trecut prin F1: Ralf Schumacher (Mercedes), Cristijan Albers (Audi) si Markus Winkelhock (Audi).

Insa Coulthard insista ca nu e sigur ce ii va rezerva sezonul 2009: "Nu sunt in tratative cu nimeni deocamdata in ceea ce priveste sezonul viitor.

Singurul motiv pentru care am spus ca nu renunt la casca este ca daca peste sase luni sau un an apare o oportunitate interesanta si o voi accepta, atunci toata lumea ar zice ca m-am razgandit si vreau sa revin."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template