16 iulie 2008

Care este secretul?

Se pare ca McLaren le-au luat-o inainte celor de la Ferrari. Cel putin din ultima cursa de la Silverstone si din testele de saptamana trecuta din Germania asa reiese. MP4-23 este mai rapid decat F2008.

Saptamana trecuta echipa engleza a fost mai rapida cu aproape o jumatate de secunda fata de italienii de la Ferrari, in primele doua zile de teste de la Hockenheim.

Desi Mclaren a introdus diferite noutati aerodinamice pentru a tine pasul cu rivalii, avantajul obtinut nu este doar datorita acestor imbunatatiri aero ci si datorita noului combustibil adus de Mobil 1 la Silverstone.

"Silverstone a insemnat introducerea unor noi specificatii de combustibili si lubrifianti de catre partenerul nostru Mobil 1, care au imbunatatit foarte mult functionarea si performantele motorului.

In testele de la Hockenheim am evaluat cateva imbunatatiri aerodinamice, si este imbucurator sa vedem cat de mult am impins dezvoltarea masinii MP4-23. In timp ce deja incepem sa dezvoltam un pachet competitiv pentru 2009, nu avem deocamdata nici un plan sa renuntam la dezvoltarea masinii de anul acesta."

Weekendul acesta ar trebui sa fie unul foarte bun pentru McLaren. Ei au avut cele mai rapide masini de pe circuit in 2004 la Hockenheim.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Arhiva Blog

Formula1.com - Latest Interviews

Site Info

eXTReMe Tracker
Free Page Rank Tool

Aphelyon Formula 1 Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template